Nyårslöfte

Senast det gjordes en uppdatering på denna sida var 2009, för 5 1/2 år sedan. Katastrof säger nog många, lågt prioriterat säger vi. Här ska oavsett vad man kan tycka ske en ökad prioritering av hemsidan. Utmaningen ligger i att göra något som vi inte känner som lustfyllt, inte lärt oss ordentligt och aldrig tidigare sett som viktigt.

För att se in i framtiden tror vi att en snabb blick bakåt kan visa vart vi är på väg. 2009 – 20012 gick så fort så vi hängde nog inte med riktigt själva, vi blev nog lite fartblinda. Samtidigt njöt vi av allt vi fick uppleva, men tempot var högt, kanske för högt.

2012-2013 blev lärdomens år. Vi lärde oss att det vi gjorde 2006 – 2012 var framgångsnycklar. Vi lärde oss att magen är oerhört viktig att ha med när man tar större beslut, likaså att läropengar ska förvaltas och att de kallas läropengar för att man fått en lärdom och insikt.

2014 var insiktens och reflektionens år, ett år fullt av positiva överraskningar. Åter fick magkänslan vara lite mer dominerande och magen fick åter känna på hur det är att åka berg o dalbana, vilken underbar känsla. Kanske just därför det är så underbart att få vara med i andras processer och delge sina erfarenheter samtidigt som man själv åter antar utmaningen av att göra nytt utifrån en fast grund. Mixen i år har varit härlig, allt från grupp/individ utveckling, individuellt chefsstöd, projektutbildningar, skapa högskoleutbildning, föreläsningsserier till svåra samtal. Att göra det man trivs med, att leva som man lär……….

Kan bara hitta en sak som utvecklats negativt, Magnus golf hcp åkte upp 1,6, men det får vi leva med.

Vad 2015 har att ge oss är omöjligt att säga redan men en sak är säker, det kommer att bli riktigt kul att få jobba med såväl gamla som nya kunder. Redan säger agendan att mixen av jobb kommer att fortsätta, detta ger energi och tvingar oss att alltid reflektera över vilka processer som är viktigast för stunden.

Nyårslöften för 2015:

1. Gör det som magen och hjärnan är överens om.

2. Kommer de inte överens, lyd magen.

3. Umgås extra mycket med vänner som har förmågan att känna tillit för sig själv och andra.

4. Njut av att ha förmånen att få göra det vi gör.

5. Se utmaningen med att hålla hemsidan fräsch som något kul och som blir till nytta.

Nyårsönskan för 2015:

1. Att vi alla i vårt stora nätverk får ett bra år och att vi alla försöker bidra till varandra i såväl glädje som motgång.

Ha ett riktigt bra 2015 önskar

Care Of Utbildning

Leave a Reply